Pipari-päärynämuffinit

Sunnuntai-piparitaikinan paketissa oli tämä ohje, joten päätinpä koklata.. 😛 Alkuperäisen ohjeen mukaan olisi pitänyt käyttää muffinivuokaa -jota minulla ei ole-…joten käytin ”Italian leivonnaisiin” tarkoitettuja muffinivuokia, koska ne ovat hyvin jämäkkiä. 🙂

Ainekset:
1pkt piparitaikinaa
1prk säilykepäärynöitä
1prk Sunnuntai vanilja rahkavalmistetta
1 kananmuna
½ dl maitoa tai ruokakermaa (minä tosin en laittanut tätä ollenkaan epähuomiossa ja hyvää tuli silti) 😉
2 rkl sokeria

Jos käytät muffinipeltiä, tarvitsen juoksevaa rypsiöljyvalmistetta sen voiteluun!

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Valuta päärynät ja kuutioi ne.
3. Sekoita vaniljarahka, muna, maito ja sokeri keskenään.
4. Ota piparitaikinasta 1/5 talteen koristelua varten. Jaa lopputaikina 12 osaan ja painele palat voideltuun muffinipeltiin tai muffinivuokiin.

5. Jaa päärynäkuutiot pohjien päälle ja lusikoi täyte niiden päälle. Kauli jäljelle jäänyt taikina ohueksi levyksi ja ota siitä pienellä piparimuotilla 12 piparia koristelua varten. Aseta yksi pipari kunkin muffinin päälle.

6. Paista uunissa keskitasolla 15 minuuttia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: