Kifta Lil Atfaal (kaneli-lihapullat)

Ainekset:
500g lampaan jauhelihaa
2 sipulia, hienonnettuna
½ rkl jauhettua kanelia
½ tl tuoretta mustapippuria
1 tl suolaa
2 rkl öljyä tai gheetä

Yhdistä liha, sipuli, kaneli ja mustapippuri kulhossa ja sekoita hyvin käsillä. Muotoile taikinasta pieniä lihapullia ja aseta sivuun.

Samalla kaada suola ja ghee suureen kattilaan lisää sitten kiehuvaa vettä. Lisää lihapullat ja keitä noin 25 minuuttia, tai kunnes kypsiä. Valuta lihapullat sitten tarjoile riisin ja salaatin kera. Minä tosin tein pitaleipää ja täytin ne salaatilla, tomaatilla, kurkulla, tomaattikastikkeella ja kaneli-lihapullilla. 😛

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: