Pinjan texmexvuoka

Tämä on minun variaationi Pirkka-lehden texmex-kesäkurpitsavuoasta.. 🙂

1 iso (noin 400 g) kesäkurpitsa
3 perunaa
2 porkkanaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
margariinia
100g herkkusieniä
1 prk yrttituorejuustoa
400 g nautajauhelihaa
1 pussi (40 g) texmex-mausteseosta
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
1 pussi (150 g) emmentaljuustoraastetta
suolaa, pippuria ja chiliä maun mukaan

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja raasta perunat ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi. Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska. Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia. Viipaloi herkkusienet.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita, jauhelihakastiketta, peruna-porkkanaraastetta, tuorejuustonokareita, herkkusieniä ja juustoraastetta. Heittele mausteita sekaan myös!

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi tuorejuustoa ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Mainokset

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. mitsu
    Jou 09, 2010 @ 10:14:47

    Pitää pistää kokeiluun! Vaikuttaa herkulliselta 🙂

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: