Marokkolainen porkkanalisuke

Juustokuminalla (jeeralla) ja valkosipulilla maustetut porkkanat ovat klassinen ruokalaji Marokossa. Aina kun haluat lisätä väriä ja makua ateriaan, tämä porkkanalisuke hoitaa homman kotiin. 🙂

Valmistus aika: 15 minuuttia

Ainekset:

* 5-6 porkkanaa, viipaloituna
* 3 rkl sitruunamehua
* 2 rkl oliiviöljy
* 2 valkosipulin kynttä
* ½ tl jeeraa
* ½ tl paprikajauhetta
* Suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistelu:
1. Kiehauta vettä kattilassa ja mausta se suolalla.
2. Lisää porkkanaviipaleet. Keitä 8 minuuttia.
3. Valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
4. Sekoita pienessä kulhossa sitruunamehu, oliiviöljy, valkosipuli, jeera ja paprika.
5. Kaada kastike porkkanoiden päälle ja sekoita hyvin.
6. Mausta suolalla ja pippurilla.

Alkuperäinen resepti täältä.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. ummIF
    Mar 28, 2010 @ 21:54:18

    MashaAllah! kuulostaa kivalta 🙂 meillä onkin jääkaappi täynnä porkkanaa… Valitettavasti nää muut nölliäiset ei syö sitä kypsennettynä :S mut tesmin itteeni sit !

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: