Appelsiinipullat kermavaahdolla ja appelsiinikrokanttisuklaarouheella

Nämä on tämmöiset tuunatut laskiaispullat. 😉

5 dl appelsiinimehua
2pss kuivahiivaa
0,5 tl suolaa
1 dl sokeria
0,75 dl hunajaa
1 appelsiinin kuori raastettuna
12 dl vehnäjauhoja
0,75 dl juoksevaa margariinia

Voiteluun:
1 kananmuna tai juoksevaa margariinia
raesokeria

Kuumenna mehu kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva siihen. Lisää joukkoon suola, sokeri, hunaja ja appelsiininkuoriraaste. Alusta jauhot joukkoon ja lopuksi sulatettu rasva tai juokseva margariini.

Anna kohota leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

Muotoile taikinasta pullia leivinpaperin päälle pellille. Anna kohota peitettynä noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.

Anna jäähtyä. Halkaise keskeltä ja täytä kermavaahdolla ja rouhitulla appelsiinikrokanttisuklaalla. Tosi hyvää! 😛

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: