Keema matar

500 gr jauhelihaa (Keema)
250 gr herneitä (Matar)
½ tl kurkuma (Haldi)
1 tl punaista chilijauhetta (Lal Mirchi)
1 tl inkiväärijauhetta (adrak)
3 vihreää chiliä (Hari Mirch)
1 tl Garam Masala
3 suuri ruskeaa kardemummaa (Elaichi Moti) murskattua
2,5 dl ruokajogurttia (Dahi)
1 hyppysellinen Asafetidaa (Hing) <—tämä minulta puuttui, mutta hyvää tuli silti. 🙂
4 rkl kirkastettua voita (Ghee)
Korianteri (Dhania)

* Lämmitä ghee ja paista asafetida.
* Lisää suola, vihreää chiliä, kurkumaa ja korianteria jauheena.
* Lisää kardemummat ja garam masala ja jauheliha. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia.
* Sitten lisätään 2,5dl kuumaa vettä, ruokajogurtti ja herneet.

* Peitä ja kypsennä kunnes vesi kuivuu ja herneet ja jauheliha ovat kypsiä.

* Koristele korianterin lehtiä.
* Tarjoa kuumana naan-leivän tai chapatien kanssa.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: