Porkkanaleivokset

4 kananmunaa
4 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl rypsiöljyä
6 dl melko hienoa porkkanaraastetta (noin 300 g)
100 g jauhettua hasselpähkinää tai mantelia
pinnalle:
200 g maustamatonta Hovi-juustoa
100 g voita
1 paketti tomusokeria (250 g)
koriste:
puolukoita, rouhittua pähkinää tai suklaahippuja

1.Raasta porkkanat. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri vehnäjauhoihin. Lisää öljy, porkkanaraaste, jauhot ja jauhetut pähkinät tai mantelit.
2.Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista 175 asteessa reilut 30 minuuttia, kunnes pohja on kypsä.

3.Anna pohjan jäähtyä. Sekoita pehmeä voi ja tomusokeri. Lisää tuorejuusto ja levitä valkea kuorrutus kakkupohjalle.
Ripottele pinnalle rouhittua pähkinää, suklaata tai puolukoita. Pidä viileässä.

4.Leikkaa pieniksi paloiksi. Porkkanaleivos on makea suupala, joten pellillisestä riittää isollekin joukolle.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: