Nigiri zushi

Pieniä riisipalloja, joissa on kalasiivuja, paistettua kananmunaa ym. päällä. Tässä Seishi Oziman antamassa ohjeessa on savulohta.

Ainekset:
Kylmää savulohta tai savutettua kirjolohta fileinä
Sushiriisiä
Wasabia tai hyvin raastettua piparjuurta
Soijakastiketta dippaukseen

Nigirin tekeminen on yksinkertaista. Leikkaa lohifilee keskeltä kahtia ja leikkaa puolista ohuita siivuja. Tee sushiriisistä pieniä, suuhun sopivia riisipyöryköitä käyttämättä liikaa vettä. Laita kalasiivu valmiin pyörykän päälle. Pyörykkään voi laitaa päällysteen alle pikkuisen wasabia, jos sitä on saatavilla.

Videoitu ohje täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: