Lammas-kaalikääryleet

Ainekset

25 lehteä valkokaalia/keräkaalia
2,5 dl riisiä, liotetaan 30 minuuttia ja valutetaan
300 g lampaanjauhelihaa
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 tl jauhettua maustepippuria
¼ tl jauhettua kanelia
1 tl kuivattua minttua
2 rkl voita
10 valkosipulinkynttä
2 kuutiota MAGGI ® lampaanliha Bouillon
5dl vettä
2 rkl sitruunamehua

Valmistelu

Ryöppää kaalinlehtiä kiehuvassa vedessä 5-6 minuuttia tai kunnes ovat pehmeitä ja taipuisia.

Yhdistä riisi, liha, valkosipuli, mausteet, minttu ja voi kulhossa.

Laita reilu rkl täytettä lehdelle pituussuunnassa, taita ulkoreunat kohti keskustaa ja rullaa.

Järjestä kaalikääryleet uunivuokaan, aseta valkosipulinkynsiä rullien väliin.

Liuotetaan MAGGI ® Lampaanliha liemikuutiot veteen, lisää sitruunamehu ja kaada rullien päälle. Lisää tarpeeksi vettä, kunnes rullat miltei peittyvät.

Peitä ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 1 tunti tai kunnes riisi on kypsää.

Tarjoile jogurtin kera.

Advertisements

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. tuomacn
    Lok 17, 2010 @ 12:46:38

    Uskon että ovat hyvin herkullisia

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: