Ananasrahkakakku

Tein meidän isukille keveän 30v.-synttärikakun. 🙂

2 prk ananasmurskaa
500g vähärasvaista maitorahkaa (0,3%)
3/4dl sokeria
2 tl sitruunamehua
2 valkuaista
1,5 dl vaniljakreemijauhetta
Pohjaan: 15-20kpl marie keksiä
25 g rasvaa
Koristeluun: 2 prk ananasrenkaita kourallinen vihreitä ja tummia viinirypäleitä

Sulata rasva ja murskaa keksit hienoksi. Sekoita kulhossa rasva ja keksit massaksi ja painele tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun irtoreunavuokaan.

Sekoita kulhossa ananasmurska, sokeri ja maitorahka. Mausta sitruunamehulla. Lisää rahkan sekaan vaniljakreemijauhe. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lusikoi maitorahkan joukkoon ja kääntele varovasti sekaisin. Kaada täyte keksimurupohjan päälle.

Peitä foliolla ja nosta kylmään hyytymään vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. Leikkaa ananasrenkaat kolmeen osaan. Huuhdo ja puolita viinirypäleet ja asettele ananasviipaleet ja viinirypäleen puolikkaat kakunpäälle. Koristele halutessasi sitruunamelissan lehdillä ja nauti!

Alkuperäinen resepti löytyy Marien blogista. 🙂

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. sari stadig
    Lok 04, 2010 @ 15:36:40

    haluaisin naita ihania ruokaohjeita.kiitos

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: