Chili brownies

noin 20 palaa

200 g tummaa suklaata
50 g voita
2 munaa
2,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl Santa Maria Chili – mausteseos 44 g
1,25 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g saksanpähkinää hienonnettuna
Tarjoiluun: 2 dl kermaa

VALMISTUS
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää voi suklaan joukkoon pieninä nokareina. Sekoita tasaiseksi.

Vispaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää suklaan joukkoon. Sekoita keskenään kuivat aineet: chili, jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja pähkinä. Lisää suklaan joukkoon.

Voitele noin 20 x 25 cm:n vuoka ja korppujauhota. Levitä taikina vuokaan ja paista uunissa 20-25 minuuttia. Kakun tulee olla pinnalta kuiva, mutta sisältä hieman jähmeä ja kostea. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa sitten neliöiksi. Tarjoa brownies-palat kermavaahdon kera.
Vinkki! Koristele palat vadelmilla tai choco&chili-rouheella.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: