Kana Kali Mirch

1 kg broilerinlihaa, paloiteltuna
1 dl mustapippureita (Kali mirch sabut)
1 tl kurkumaa (haldi)
Suolaa maun mukaan
5 neilikkaa
1 varsi currylehtiä
2 tomaattia, paloiteltuna
1 keskikokoinen sipuli, viipaloitu
1 tl korianterijauhe
10 valkosipulinkynttä, silputtuna
4 rkl öljy

Jauha pippurit karkeaksi ja sekoita kurkuman ja suolan kanssa. Sekoita mausteseos kananpalojen kanssa ja anna olla jääkaapissa tunnin ajan marinoitumassa.

Kuumenna öljy wokissa/pannulla ja heitä neilikat ensimmäisenä öljyn sekaan. Tämän jälkeen laitetaan valkosipulit ja sitten sipulit.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, lisää tomaatit. Kun tomaatit alkavat olla hieman paahdettuja, lisää korianterijauhe.

Kuullota kunnes öljy saa erottuu tahnasta. Sitten lisätään 2,5dl vettä ja currylehdet. Kun kastike alkaa kiehua, lisätään marinoidut kananpalat.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: