Bangladeshilainen kasvispannu

3 perunaa
1 sipuli
300g kukkakaalia
300g parsakaalia
1-2 pientä chiliä
1 tomaatti
ruukku korianteria
4 porkkanaa
suolaa maun mukaan
½ rkl paprikajauhetta
1 rkl jeeraa
1 tl kurkumaa
1 tl chilijauhetta
1 rkl korianterijauhetta
1-2 rkl Punch Paren-maustesekoitusta (<– tätä maustetta löytyy ainakin itämaisista ruokakaupoista)

1. Kuutioi perunat, pilko porkkanat siivuiksi, viipaloi sipuli, leikkaa chiliin viilto (jos käytät isoa chiliä, avaa se ja poista siemenet ja leikkaa neljään osaan tai voit toki jättää siemenet sisään ja leikata chiliin pelkän viillon…mä en vaan tykkään isoista kokonaisista chileistä ruoan seassa, jonka vuoksi pilkon ne).. 😀

2. Kuumenna öljy kasarissa. Kun öljy on kuumaa, lisää Punch Parenia ja anna mausteiden paistua hiukan, jolloin maku irtoaa niistä paremmin. Lisää sitten perunat ja porkkanat. Paista hetki öljyssä, koko ajan sekoittaen. Lisää muut mausteet ja sitten hieman vettä ja laita kasariin kansi päälle. Anna kypsyä noin 10 minuuttia.

3. Lisää sipulit, chili, parsa- ja kukkakaalinuput ja sekoittele. Lisää tarvittaessa vähän öljyä. Anna hautua kannen alla kunnes kaikki vihannekset ovat kypsiä, eikä pannun pohjalla ole enää vettä (jotain kastikkeen tapaista saa olla).

4. Lohko kasvisten päälle tomaatti ja ripottele päälle silputtua korianteria. Peitä kannella ja anna muhia vielä jälkilämmöllä, kunnes tomaatit ovat pehmenneet. Ja sitten syömään! 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: