Kebab salaatilla, tomaattikastikkeella ja valkosipulijogurtilla

SALAATTI
1 jäävuorisalaattikerä
1 kurkku paloiteltuna
3 tomaattia paloiteltuna
1 punasipuli siivuina
vihreitä oliiveja maun mukaan

VALKOSIPULIJOGURTTI
4 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
3 kpl valkosipulinkynttä
1/2 dl tuoretta minttua (silputtuna)
2/3 rkl oliiviöljyä
1/4 tl suolaa

Valuta jogurttia suodatinpaperin läpi jääkaapissa ainakin 2 tuntia.
Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet ja sekoita ne muiden aineiden kanssa jogurttiin.
Anna kastikkeen maustua jääkaapissa puoli tuntia ennen tarjoamista.

Jogurttikastikkeen alkuperäinen resepti.

TOMAATTIKASTIKE
500g paseerattua tomaattia
1 prk tomaattipyrettä
1,5 tl sokeria
2 tl sinappia
2-3 kynttä valkosipulia murskattuna
½ tl cayannea
1 tuore chili murskattuna
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria
½ dl vettä

Laita kattilaan tomaattipyre, paseerattu tomaatti ja vesi. Sekoita tasaiseksi, lisää kaikki mausteet ja anna kiehua noin 15-20 minuuttia välillä sekoittaen. Jos kastike tuntuu liian paksulta, lisää hieman vettä.

KEBAB
käytin 800g Lidlin pakastekebabia, jonka paistoin pannulla öljyssä. 😛

Mainokset

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Tam 19, 2014 @ 23:25:21

    Kuvastasi poiketen, survoin kaikki pitaleivän sisään ja avot. Kotitekoinen pitakebab toimii aina, nam nam.

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: