Marokkolainen kikhernesalaatti

* 2 pkt kirsikkatomaatteja puolitettuna
* 2 prk kikherneitä
* 1 punasipuli silputtuna
* 4 rkl silputtua lehtipersiljaa
* 4 rkl sitruunamehua
* ½tl paprikajauhetta
* ½tl jauhettua kuminaa
* suolaa ja pippuria maun mukaan
* jos haluat, loraus oliiviöljyä

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa ainakin puoli tuntia ennen tarjoilua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: