Charmula-salaatti

½kg tomaattia
2tl valkosipulimurskaa
300g kurkkua
iso punasipuli
oliiveja
2 tuoretta chiliä
1 ruukku silputtua persiljaa
3 rkl oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
2 rkl sitruunamehua
2 vuohenjuustokiekkoa (à 100 g)
mustia oliiveja
tuoreita basilikan lehtiä

1. Kalttaa tomaatit, kuori ne varovasti ja poista siemenet ja kuutioi. Kuutioi myös sipulit ja kurkku. Halkaise chilit pituussuuntaan puoliksi, poista siemenet ja kuutioi.

2. Lisää oliiviöljy, sitruunamehu ja suola.

3. Sekoita ainekset keskenään syvässä kulhossa ja anna salaatin maustua kylmässä puolisen tuntia.

4. Grillaa tai paahda vuohenjuustokiekot. Tarjoa charmula isosta kulhosta juustolla, oliiveilla ja basilikalla koristeltuna. Se sopii varsinkin grillattujen ruokien lisäkkeeksi tai sellaisenaan leivän kanssa.

Alkuperäinen resepti hs:n reseptisivuilta.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: