Kalkkunahyrrät

Ainekset:
2pkt isoa lehtitaikinalevyä (á 600g)
2pss kalkkunasuikaleita
2 punaista paprikaa
1pkt ruohosipulituorejuustoa
1pkt valkosipulituorejuustoa

Leikkaa paprikat ja kalkkunasuikaleet pieniksi paloiksi ja sekoita tuorejuustoon.

Kauli lehtitaikinalevyjä hieman isommaksi ja levitä siihen sitten täyte.

Rullaa se ns. kääretortuksi ja leikkaa 1,5cm paloja.

Paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: