Texmex-kesäkurpitsavuoka

1 iso (noin 400 g) kesäkurpitsa
3-5 perunaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
400 g nautajauhelihaa
1 pussi (40 g) texmex-mausteseosta
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
1 pussi (150 g) emmentaljuustoraastetta

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori (uusia perunoita ei tarvitse kuoria) ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi. Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska. Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Tämä resepti löytyi Yhteishyvän lehdestä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: