Sipulikana

Pohjois-intialainen resepti.. 😛

n. 600g kanaa leikattuna 8 palaksi
6 sipulia leikattuna ohuiksi renkaiksi
2,5dl ruokajogurttia
2,5dl korianterin lehtiä jauhettuna tahnaksi
2 tomaattia hienoksi pilkottuna
2 vihreää chiliä hienoksi silputtuna
1 tl valkosipulitahnaa
1 tl inkivääritahnaa
1 tl korianterijauhetta
1tl jeeraa (juustokuminajauhetta)
1 tl punaista chilijauhetta
1tl mustapippurirouhetta
1tl garam masalaa
2 tl sitruunamehua
2 rkl gheetä/voita/öljyä
suolaa maun mukaan
korianteria koristeluun

1.Leikkaa pieniä viiltoja ja hiero kanoihin korianteritahna ja jogurtti. Sekoita kanat sipulirenkaisiin ja anna marinoitua tunnin verran tiiviissä rasiassa jääkaapissa. Sen jälkeen paista kanoja kannen alla noin 12 minuuttia tai kunnes kanat ovat melkein kypsiä.

2. Lisää ghee/voi/öljy ja loput ainekset ja mausteet ja paista matalalla lämmöllä noin 6 minuuttia. Koristele korianterilla.

Vinkki:
* Tästä ruoasta on toinen variaatio, jossa käytetään viinietikkaa jogurtin ja sitruunamehun sijasta. Ne, jotka tykkäävät vähemmästä kastikkeesta saattavat pitää enemmän tästä versiosta.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: