Salami-jauhelihapihvit

400 g paistijauhelihaa
100 g hienonnettua salamimakkaraa (ostin Itäkeskuksen FinnHalalista halal-salamia) 😉
2 kananmunaa
loraus kermaa
hienonnettua punaista ja keltaista paprikaa
1 hienonnettu sipuli
pippuria myllystä
ripaus suolaa
paistamiseen:
voita

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Vaivaa taikinaa, jotta se pihvit pysyvät paistettaessa helpommin koossa.

Kuumenna pannulla voita, muotoile taikinasta kostein käsin pihvejä. Paista molemmin puolin kypsäksi.

Alkuperäinen resepti löytyy täältä.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Paula
    Hei 28, 2010 @ 14:22:42

    Nam. Pitää hyvin suolatasapainon kunnossa helteillä. 😉

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: