Bami Goreng

Tästä helposta ja herkullisesta ruoasta on hyvin monta erilaista versiota.
3pkt nuudeleita
2 munaa, sekoitettuna
3 rkl öljyä
3kpl broilerin fileepihvejä viipaloituna
2 valkosipulin kynttä, murskattuna
1 tl jauhettua korianteria
1 tl jauhettua inkivääriä
1½dl kasvislientä tai kanalientä
1 sipuli, viipaloi ohuiksi viipaleiksi
1 porkkana, ohuina tikkuina
200g herkkusieniä viipaleina
1 purjo, ohuina viipaleina (tai 4 kevätsipulia)
1 rkl sambal oelek (indonesialaista punaista chilitahnaa)
4 rkl ketjap manis (indonesialainen makea soijakastike)
suolaa, maun mukaan
tuoretta mustapippuria, maun mukaaan

Valmista nuudelit paketin ohjeen mukaan, valuta ja jätä odottamaan.

Kuumenna suuri paistinpannu ja laita siihen öljyä. Sekoita kananmunan rakenne rikki ja kaada sitten pannulle, paista siitä munakas ja poista sitten pannulta. Anna jäähtyä. Leikkaa munakkaasta ohuita suikaleita.

Kuumenna öljy suuressa wok-pannussa. Paista broileri valkosipulin, korianterin, inkiväärin ja liemen kanssa kunnes kana ei enää vaaleanpunainen (5-7 minuuttia). Lisää viipaloitu sipuli, porkkana, purjo ja ketjap manis; hauduta 4-5 minuuttia.

Lisää herkkusienet ja sambal oelek, keitä 2-3 minuuttia. Lisää viipaloidut munakas ja nuudelit, sekoita hyvin ennen tarjoilua.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: