Pinjan pestoleipä

Tämä leipänen oli hetkellisen innovaation tulos. Ostin uutta Felixin pestosalaattikastiketta…ja johonkin sitä piti tietty päästä heti kokeilemaan…ja kun ei ollut salaattia tarjolla, niin leivälle sitten. 🙂

Ainekset:
5dl lämmintä vettä
1 pss kuivahiivaa
2 dl ruisjauhoja
2 dl 3-viljan leseseosta
1tl suolaa
n. 12dl vehnäjauhoja
2 rkl oliiviöljyä
Felix Special pestosalaattikastiketta
juustoraastetta

Sekoita hiiva veteen. Lisää leseet, suola ja ruisjauhot. Lisää sitten vehnäjauhot pienissä erissä koko ajan vaivaten. Lisää oliiviöljy ja vaivaa hyvin.

Jaa taikina kahteen osaan. Tee taikinasta levy ja levitä sen päälle pestosalaattikastiketta sudin avulla. Rullaa taikinalevy. Painele rullan päät sisään.

Voitele vedellä ja ripottele päälle juustoraastetta. Anna kohota pellillä noin 10min. ja paista sitten uunissa 200 asteessa 15 minuuttia. Tee sama toisella taikinalla.

Advertisements

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Suldaan Said
    Jou 05, 2010 @ 14:33:24

    Asalaamu aleikum sisko… onku sulla kokki ammatti, siis koulutus tai käynyt kokkikursseija, vähä ihmetelin kun sä osaat tehä nam nam ruokaa:D

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: