Sienipasta

AINEKSET (4:lle)
300g pastaa (kuivana)
50g parmesaania lastuina
KASTIKE
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl voita
4 dl tuoreita sieniä (herkkutatti, kanttarelli, herkkusieni)
2 dl kermaa
suolat pippurit

Keitä pasta napakaksi eli al dente.

Kuumenna pannussa oliiviöljy. Pannu saa olla kuuma. Lisää voi. Paista pilkotut sienet nopeasti. Mausta suolalla ja pippurilla. Vähennä lämpöä. Lorauta kerma pannulle. Keitä hetki kasaan.

Yhdistä pasta ja kastike (minä laitoin kastikkeen pastan päälle). Kasaa lautasille ja parmesaanilastuja päälle.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: