Chili-tonnikalapasteijat

Nopsa ja herkullinen iltapala. 😛

1pkt voitaikinaa
2 prk chili-tonnikalaa
1pkt tuorejuustoa (minä käytin näissä katkarapu-tuorejuustoa)
1 kananmunan keltuainen
vettä

Sekoita tuorejuusto ja tonnikala keskenään.

Kauli voitaikinalevyt isommiksi ja leikkaa niistä sopivia paloja. Aseta täytettä taikinapalan keskelle ja käännä taikina kolmion muotoon. Painele sivut kiinni haarukalla.

Voitele keltuais-vesi-seoksella ja ripottele päälle unikonsiemeniä.

Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes pasteijoiden pinta on kauniin rusehtava.

Advertisements

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Nimetön
    Lok 21, 2011 @ 21:08:00

    Täytettä jäi aika reippaasti yli. Oliko sulla minkä kokonen se valmistaikina? Mulla 500 g.

    Vastaus

  2. pinja85
    Lok 22, 2011 @ 22:11:33

    Joo, kyllä mullakin oli se 500g taikina… muistaakseni siitä täytteestä ei kyllä jäänyt juuri mitään yli. Mä tosin yleensä laitan aika paljon täytettä niihin… (toki hyvin mahdollista on, että mun muisti pätkii ja lapset söi läjän täytettä pois..) 😀

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: