Kanankoivet riisipedillä

Tarvitset:
3-4 kpl kanankoipia
3dl tummaa pitkäjyväistä riisiä

Liemi:
oliiviöljyä
7,5dl kanalientä (7,5dl vettä ja 2 kanaliemikuutiota)
3 valkosipulinkynttä murskattuna
loraus etikkaa
puolikas tötsä tomaattimurskaa
1,5tl sokeria
1tl suolaa
2tl punaista currytahnaa
1tl inkivääritahnaa

Sekoita liemiainekset kulhossa. Voitele vuoka currytahnalla ja öljyllä. Laita pohjalle riisiä.

Laita broilerinkoivet riisipedille. Kaada päälle liemi. Kanankoivet suurinpiirtein peittyvät. Kypsennä uunissa 200 asteessa tunti. Kokeile riisin kypsyys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: