Pinjan lihaperunasoselaatikko

Perusresepti muunneltu omanlaiseksi. 🙂

Ainekset:
1kg perunoita
400g naudan jauhelihaa
1 sipuli silputtuna
100g ruohosipuli-tuorejuustoa
1rkl voita/margariinia
suolaa maun mukaan
2tl mustapippuria rouhittuna
2tl ras el hanoutia

Kuori perunat ja paloittele ne (paloiteltuna ne kypsyvät nopeammin). Keitä suolatussa vedessä erittäin pehmeiksi. Kaada suurinosa keitinvedestä pois, niin että pohjalle jää ihan pieni määrä. Soseuta perunat sauvasekoittimella tai sähkövatkaimella, lisää muussiin voi ja tuorejuusto.

Paista sipulisilppu ja naudanliha pannulla. Mausta.

Kaada perunamuussi voideltuun uunivuokaan ja kaada jauhelihat muussin päälle. Sekoittele hiukan ja laita laatikko sitten uuniin. 20 minuuttia 200 astetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: