After Eight-kakku

Tämän reseptin oli tarkoitus tulla karppaus-osioon, kunnes huomasin, etten pysty korvaamaan liivatetta millään (liivatesokerissa on sokeria..ddaaaa.. 😉 ja agar agar ei sovi käytettäväksi tälläiseen mousseen).. Alkuperäisessä reseptissä oli siis käytetty 5 liivatelehteä.. Joten korvasin nyt sitten liivatteen vaniljakreemijauheella ja lisäsin vielä moussekakun päälle After Eight-paloja, kun kerran ei tätä karppina saanutkaan onnistumaan… 😛

100g 86% suklaata
5-6 dl kermaa
250g maitorahkaa
2dl vaniljakreemijauhetta
haluamaansa makeutusta
piparminttuaromia
After Eight-suklaita

Sulata suklaa. Vaahdota noin 4-5 dl kermaa ja makeuta se oman maun mukaan, jätä noin desi kermaa vaahdottamatta. Sekoita sulaneen suklaan joukkoon loppu kermasta, seoksesta tulee hieman notkeampi ja helpompi käsitellä. Lisää sulatettu suklaa ja vaniljakreemijauhe kermavaahtoon.

Mausta suklaavaahto piparminttuaromilla, joskin kannattaa aloittaa kevyellä määrällä ja lisäillä maun mukaan, sillä aine tuppaa olemaan tujua. Halutessasi voit lisätä maitorahkan, tuo kivasti rakennetta kakkuun.

Lappasin suklaavaahdon 24cm irtopohjavuokaan, josta sen sai kauniisti myös irti. Tehtynä noin 7 dl nestettä ja 2dl vaniljakreemijauhetta, mousse jähmettyi alle tunnissa. Koristele After eight-suklailla..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: