Broileri-vihannesvuoka

Resepti otettu täältä.

800 g kanan paistisuikaileita hunajamarinadissa (tai itsemarinoituna)
n. 0,5 kg (tai enemmän) parsakaalia, kukkakaalia ja porkkanoita (pakasteesta tai tuoreena)
1 pkt voimakasta koskenlaskijaa
1 prk kuohu-/vispikermaa
juustoa

suolaa ripaus
mustapippuria
valkosipulia
basilikaa

Paista kanat öljyssä/voissa. Laita vihannekset isoon vuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle. Heitä paistinpannuun purkki kermaa ja paketti koskenlaskijaa viipaloituna. Mausta suolalla ja mausteilla.

Keittele kunnes koskenlaskija on sulanut ja lorottele sitten kastike vuokaan kaiken päälle. Sekoittele vuoassa hieman. Viipaloi/raasta päälle juustoa jos tykkäät.
Tyrkkää uuniin 200 astetta n. 40 min ja pistä uuni pois päältä ja hauduttele vielä noin. 30 min jälkilämmössä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: