Indonesialaiset tuliset katkaravut

WOW! Jos mä antaisin ruoilleni tähtiluokituksen tulisuuden perusteella, saisi tämä annos täydet viisi tähteä!! 🙂 Suosittelen chilin ystäville. 😉 *****

400 g katkarapuja (alkuperäisessä reseptissä käytettiin jättikatkarapuja, mutta meidän kämäisestä lähikaupasta ei niitä löynyt)
ripaus suolaa
1tl kurkumajauhetta
3 rkl öljyä
3/4 tl sinapinsiemeniä
2 vartta currylehtiä
1 sipuli (puolita ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi)
1 tomaatti lohkoina
3 rkl chilitahnaa (käytin tosi vahvaa harissaa)
1 rkl korianterijauhetta
½ tl sarviapilajauhetta (murskasin sarviapilansiemenä morttelilla)
3 valkosipulinkynttä murskattuna
1 2/3 dl limemehua
ripaus suolaa ja sokeria antamaan makua

Pyörittele katkarapuja suolassa ja kurkumassa ja jätä sivuun odottamaan.
Lämmitä öljy pannussa keskilämmölle.
Sekoita sinapinsiemenet, currylehdet, sipulit ja tomaatit. Paista sekoitusta hetken ja lisää sitten chilitahna, korianterijauhe,sarviapilajauhe, valkosipuli ja limemehu.

Lisää joukkoon katkaravut ja mausta vielä suolalla ja sokerilla maun mukaan. Sekoittele kunnes neste kuivahtaa. Tarjoile korianterinsilpun kera.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: