Herkulliset letut

* 10dl maitoa
* 4 kananmunaa
* 1½ tl suolaa
* 2tl sokeria
* 4 rkl öljyä
* 4tl vaniljasokeria
* 4 dl vehnäjauhoja

Sekoita kaikki ainekset maitoon, vehnäjauhot kannattaa lisätä viimeiseksi ja pienissä määrissä. Anna taikinan seistä puoli tuntia ennen paistamista.

Lämmitä paistinpannu ensiksi pitämällä vettä pannussa, kun vesi kiehuu voit kaataa sen pois. Lisää hieman rasvaa ja kaada noin 1dl taikinaa pannuun. Anna taikinan paistua hetken rauhassa kunnes alat irroittamaan sitä. Kun taikina alkaa olemaan läpipaistunut hiero reunoja lastalla irti ja pyöritä pannua, näin saat letun irtoamaan ehjänä. Ohukaisen irrottua voit kääntää sen lastalla tai voit tehdä heittokäännöksen.

Valmiit letut on hyvä laittaa kahden lautasen väliin niin ne pysyvät lämpimänä. Ennen tarjoulua käännä alempi lautanen ylös, jolloin ensiksi tehdyt letut syödään ensimmäisenä. Lisukkeena voi tarjota jäätelöä, kermaa ja hilloa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: