Kreikkalaiset jauhelihakebekot

500 g paistijauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 dl hienonnettua fetajuustoa
0,5 dl hienonnettuja vihreitä oliiveja
1 muna
1 tl suolaa
1 tl sitruunankuorta
1 tl oreganoa
1 tl mustapippuria
öljyä paistamiseen

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa jauheliha, hienonnetut sipulit, fetajuusto, oliivit, muna sekä mausteet. Vaivaa taikina tasaiseksi ja jaa se 12 osaan. Muotoile kosteilla käsillä paksuja tankoja. Paista kebakot öljyssä pannulla kauniin ruskeiksi. Työnnä puutikut kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kebakot uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti otettu täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: