Quesadillat

Jauhelihaquesadillat:
vehnätortilloita
jauhelihakastiketta (voi hyvin käyttää esim. eiliset jauhelihakastikkeen rippeet)
mozzarellaraastetta

Levitä neljälle tortillaletulle jauhelihakastike. Ripottele päälle juustoraaste. Nosta päälle kanneksi toiset tortillapohjat. Kuumenna paistinpannu ja paista tortilloja molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Leikkaa quesadillat annospaloiksi ja nauti lämpiminä.

Tonnikala-korianteriquesadillat:
tuoretta korianteria, hienonnettuna
tonnikalaa, öljyssä
juustoraastetta
Tomatillo Green Chili Sauce

Jaa hienonnettu korianteri, tonnikala, juustoraaste ja kastike kolmen tortillan päälle. Laita täytteen päälle toinen tortilla. Paista pannulla pienessä määrässä ruokaöljyä molemmilta puolilta keskilämmöllä 2-3 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen. Leikkaa paloiksi ja tarjoa guacamolen, salaatin ja kermaviilin kera pääruokana tai osana buffettitarjoilua.

Advertisements

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Tam 19, 2014 @ 21:44:31

    Näitäkin just tuli testattua ja hyvvöö oli (ei tosin mikään keittiögourmeen helmi, mutta kuitenkin) Sisälle sujautin chili con carnen kastikkeen rippeet ja osan juustoon cheddaria.Jos haluaa nopeata sapuskaa ja on ylimääräisiä jauhelihasoosseja, suosittelen.Ei kannata survoa täytettä ihan tolkutonta määrää, koska tuppaavat tursuilemaan lätyskää pannulla käännettäessä…

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: