Jauheliha-hapankaalipiirakka


Pohja:
5dl vehnäjauhoja
½pss kuivahiivaa
1tl suolaa
1½ dl vettä
1dl öljyä

Täyte:
400g hapankaalia
2 sipulia
1 punainen paprika
1 lihaliemikuutio
3dl vettä
400g jauhelihaa
1 prk smetanaa
2-3rkl vehnäjauhoja
seesaminsiemeniä
suolaa ja pippuria

Sekoita ensin pohjan kuivat aineet keskenään. Lisää lämmin öljy-vesiseos ja vaivaa taikinaksi. Jätä liinan alle kohoamaan.

Paista pannulla jauheliha ruskeaksi ja lisää hapankaali. Lisää pieneksi pilkotut sipulit, 3dl vettä ja lihaliemikuutio. Sekoittele ja anna sitten hautua hetki.

Lisää paprikasuikaleet, smetana ja vehnäjauhot, sekoittele. Mausta suolalla ja pippurilla.

Voitele piirakkavuoka ja painele taikina sen pohjalle. Laita uuniin esikypsymään 10 minuutiksi 200 asteeseen. Ota piirakkapohja pois uunista ja kaada täyte sen päälle. Tasoittele ja ripottele seesaminsiemeniä päälle. Paista uunissa n. 20 minuuttia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: