Tuliset broilerinsiivet (verikreippien kera)

Ohessa oivallinen ohje grillaukseen – nopea ja helppo ja soveltuu parhaiten syötäväksi sormin. Mehukkaat appelsiinit ovat valmiina imaistavaksi, kun kieltä kihelmöivät tuliset mausteet. Appelsiinit voi kypsentää erikseen tai pujottaa ne vartaisiin vuorotellen broilerinsiipien kanssa. Myös kirsikkatomaatteja voi käyttää, sillä juuri purskahteleva mehu tekee tästä ruoasta niin herkullisen.

4 rkl tulista harissaa
1/2 rkl oliiviöljyä
16 – 20 broilerinsiipeä
3 verikreippiä neljään osaan lohkottuina
tomusokeria
nippu tuoretta korianteria silputtuna
suolaa

Yhdistä pienessä kulhossa harissa ja oliiviöljy löysäksi tahnaksi.
Lisää tahnaan hiukan suolaa ja sekoita ainekset hyvin.
Sivele seosta broilerinsiipien pintaan, niin että ne peittyvät kauttaaltaan.
Kypsennä siipiä kuumassa grillissä tai pannulla 5 min. kummaltakin puolelta.

Kun siivet alkavat olla kypsiä, kasta kreippilohkot kevyesti tomusokeriin ja grillaa/paista niitä pari minuuttia, kunnes ne ovat hiukan mustuneet mutta eivät palaneet ja hiiltyneet.


Ripottele broilerinsiiville hiukan tuoretta korianterinsilppua.

Tarjoa heti kreippien kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: