Paistettua ananasta

1 pieni tuore ananas
80g suolatonta, huoneenlämpöistä voita
2 rkl vaahterasiirappia
2 morttelissa hienonnettua tähtianista/jauhettua tähtianista
2tl ruokosokeria
vaniljajäätelöä tai kermaa

Vatkaa kevyesti voi, vaahterasiirappi, tähtianis ja ruokosokeri, laita jääkaappiin maustumaan. Maustevoiseos säilyy jääkaapissa useamman päivän valmistuksesta.

Kuori ja viipaloi ananas. Levitä maustevoiseosta ananaksille ja paista pannulla noin 5 minuuttia, kunnes ananas saa kullanruskean värin.

Tarjoile lämpimänä paistamisesta syntyvän liemen ja jäätelön tai kerman kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: