Mansikkakakku mikrossa

Tuunasin suklaakakun reseptiä hiukan…kaappieni tarvikeannin mukaiseksi. 😉 Tässä lopputulos:

2dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1tl leivinjauhetta
2 kananmunaa
1 tl kardemummaa
2 dl sulatettua margariinia
1,5dl mansikoita
1/4tl pinkkiä/punaista pastaväriä (ei pakollinen)

1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää niihin sitten margariini ja kananmunat. Sekoita hyvin.
2. Lisää kardemumma ja ihan vähän pinkkiä/punaista elintarvikeväriä jos haluat.
3. Pilko mansikat neljään osaan ja lisää ne taikinaan.
4. Kaada taikina mikrolämmityksen kestävään vuokaan ja lämmitä mikrossa noin 5 minuuttia täydellä teholla. Valmis! 😛

Muista ottaa huomioon takinan kohoaminen!!

Advertisements

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Nimetön
    Hei 14, 2010 @ 14:58:29

    Millä tämä kohoaa? Elintarvikevärilläkö? 😛

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: