Pähkinäinen parmesan-kanasalaatti

4 broilerin rintafileetä
sitruunamehua
suolaa
pippuria
värikästä salaattia (esimerkiksi lollo rossoa)
1 pss parmesanjuustolastuja
2 avocadoa
2 päärynää
100 g saksanpähkinöitä
kurpitsansiemenöljyä tai oliiviöljyä

Ota fileet huoneenlämpöön vähintään puolta tuntia ennen paistamista. Mausta ne sitruunamehulla, pippurilla ja suolalla ja anna marinoitua hetken.

Ruskista fileet nopeasti kuumalla pannulla ja hauduta kypsiksi miedolla lämmöllä.

Pese ja revi salaatti isoon, laakeahkoon kulhoon. Paloittele avokado ja päärynät ja levitä salaattipedille.

Ripottele joukkoon pähkinät ja juustolastut.

Viipaloi paistetut rintafileet ja sekoita salaatin joukkoon.

Kaada öljyä ohuena nauhana kastikkeeksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: