Kirjolohikääryleet

* 700 g kirjolohifileetä
* 1 tl suolaa
* 1/2 tl sitruunapippuria
* 1 nippu tilliä
* 150 g tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
* 200 g katkarapuja
* 2 dl kermaa
* suolaa
* valkopippuria

1.Leikkaa kalafilee vinoittain ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet työlaudalle. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

2.Hienonna tilli ja sekoita puolet tillistä tuorejuustoon.

3.Annostele viipaleille nokare tilli-tuorejuustoa ja katkarapuja. Jätä halutessasi muutama katkarapu koristeeksi.

4.Kääri viipaleet napakasti rullalle ja lado tiiviisti laakeaan vuokaan.

5. Heitä loput tillit koko komeuden päälle. Mausta kerma suolalla ja pippurilla. Kaada vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: