Sitruuna-omenakakku

* 4 munaa
* 2 dl sokeria
* 1 dl perunajauhoja
* 2 dl vehnäjauhoja
* 2 tl leivinjauhetta
* 4 rkl sitruunamehua
* 1/2 dl öljyä

Täyte:

* 3 dl omenaraastetta
* 1-2 rkl sitruunamehua
* sokeria tarvittaessa
*2 rkl sitruunalla maustettua tuorejuustoa

Päälle:
*sitruunalla maustettua tuorejuustoa
*tuoreita hedelmiä

1.Vaahdota munat ja sokeri keskenään. Sekoita kuivat aineet ja lisää ne siivilän läpi munavaahtoon. Sekoita varoen.

2.Lisää öljy ja sitruunamehu taikinaan ja sekoita varoen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun tasapohjaiseen kakkuvuokaan.

3.Paista kakkupohjaa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla. Kumoa kakku hiukan jäähtyneenä leivinpaperille.

4. Tee omenaraaste (raasta kaksi omenaa ja kaada päälle 2rkl sitruunamehua ja halutessasi sokeria). Tee sitruuna-tuorejuusto (sekoita maustamattomaan tuorejuustoon yhden sitruunan kuori ja mehu ja sokeria)…Voit myös käyttää kaupan valmista sitruuna-tuorejuustoa.. 😉

5.Halkaise pohja kahteen osaan. Levitä väliin 2 rkl tuorejuustoa ja sen päälle sitruunalla maustettua omenaraastetta. Lisää tarvittaessa sokeria. Anna kakun vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään (kuka haluaa tätä kohtaa noudattaa, voi vapaasti tehdä niin…me syötiin kakku heti!). 😀

6.Levitä loput tuorejuustosta kakun päälle ja koristele hedelmillä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: