Kana-korianteripataa ja anjeroita

500g kananrintaa tai fileepihvejä leikattuna paloiksi
1 sipuli viipaloituna
1 tl valkosipulimurskaa
1/2 tl kuminaa

1 chili murskattuna (siemenet poistettu)
2 rkl oliiviöljyä
1 kanaliemikuutio
1 porkkana viipaloituna
4 dl kanalientä
1/2 vihreä paprika viipaloituna
1 ruukku korianteria pilkottuna

1. Lämmitä öljy kattilassa, lisää sipulit ja kypsennä kunnes sipulit ovat läpikuultavia.

2. Lisää kanat, peitä kannella ja anna kypsyä 5 minuuttia.

3. Lisää kanaliemikuutio, porkkanat, valkosipuli ja kumina. Sekoittele ja paista kahden minuutin ajan.

4. Lisää kanaliemi, korianteri, chili ja paprikat, anna kiehua 5 minuutin ajan.

5. Tarjoile anjeroiden kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: