Turkkilaiset pasteijat

Ainekset:
400g lehtitaikinaa (5 levyä)
½ nippua kevätsipulia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
400g naudan jauhelihaa
1 tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
1 tl jauhettua korianteria
½ tl kanelia
suolaa
pippuria myllystä
8 kirsikkatomaattia
2 rkl hienonnettua persiljaa
1 munankeltuainen
2 rkl maitoa

1. Anna taikinalevyjen sulaa leivinpaperin päällä. Paloittele kevätsipulit ohuiksi renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

2. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha murumaiseksi. Lisää kevätsipulit, valkosipuli ja mausteet ja paista vielä 3 minuuttia. Jäähdytä jauhelihaseos.

3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Päällystä pelti leivinpaperilla. Painele muoteilla tai laseilla taikinalevyistä 10 pyörylää (n. 10cm läpimitta). Halkaise tomaatit ja paloittele pieniksi kuutioiksi. Sekoita kuutioidut tomaatit ja persilja jauheliha-seokseen. Jaa täyte taikinapyörylöille, taita kahtia, painele reunoilta tiiviisti yhteen ja muotoile puolikuiksi.

4.Laita pasteijat pellille. Sekoita keltuainen ja maito ja voitele sillä pasteijat. Paista uunin keskitasolla n. 25 minuuttia.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: