Chermoula (marokkolainen marinadi)

Chermoula on marinadi kalalle ja sitä käytetään osana useita eri marokkolaisia kalaruokia, kuten esimerkiksi chermoulalla täytetyt sardiinit ja kala tagine mqualli. Chermoulaa voi käyttää myös kanan marinointiin.

Tämä marinadi riittää noin 2kg kalaan.

Ainekset:

* 1 ruukku tuoretta korianteria hienoksi leikattuna
* 4 valkosipulinkynttä murskattuna tai hienoksi pilkottuna
* 2 rkl paprikajauhetta
* 1 rkl kuminaa
* 1 tl suolaa (tai enemmän maun mukaan)
* 1 tl inkiväärijauhetta (valinnainen)
* 1/2 tl cayennea (valinnainen)
* 1/4 tl sahramia
* 3 rkl öljyä
* 1 sitruunan mehu

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja sitten chermoula on valmista käytettäväksi.🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: