Sudanilainen lihakastike

550 g lampaan tai naudanlihaa leikattuna kuutioiksi
2 rkl öljyä (kasvi- tai seesami)
1 sipuli
1 tlk tomaattimurskaa tai kastiketta
1/2 tl kuminaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
1-2 valkosipulinkynttä pieneksi pilkottuna
sitruunamehua maun mukaan

Ruskista lihat öljyssä.

Lisää sipuli, tomaattikastike, suola, kumina, valkosipuli, pippuri ja sitruunamehu.
Kypsennä kannen alla noin 30 minuuttia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: