Maissiohukaiset

Näiden maissilettujen ohje on Sudanista. Taikina täytyy sekoittaa yhteen jo päivää ennen ohukaisten paistamista. Huomaa, että lettutaikinan jauhot ovat tosiaan maissijauhoa, ei maissitärkkelystä.

Neljälle:

4 dl maissijauhoa
1 maustemitta suolaa
6 dl vettä
3 rkl (maidotonta) voita paistamiseen

1. Vatkaa yhteen jauhot ja suola ja puolet vedestä sileäksi taikinaksi. Vatkaa sitten loput vedestä joukkoon ja anna taikinan seistä viileässä seuraavaan päivään.

2. Kuumenna paistinpannu ja sulata hiukan voita siinä. Kaada pannulle taikinaa ja paista, kunnes lettu on hyytynyt, käännä se ja paista toinenkin puoli. Jatka taikinan loppuun asti. Nostele paistetut letut lämpimälle vadille ja tarjoile ne juuri paistettuina.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: