Thaimaalainen jauhelihapata

1 pieni chilipalko
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 rkl öljyä
300 g jauhelihaa
1 tl tummaa sokeria
1 rkl kalakastiketta (Esim. Blue Dragonin)
noin 2 dl lihalientä
1 (200 g) pussi vihreitä pakastepapuja
1 ruukku thaibasilikaa tai tavallista basilikaa

lisäksi haluamaasi riisiä (minä käytin villiriisiä)

1.Poista chilistä siemenet. Hienonna sipuli, chili ja valkosipuli.

2.Kuumenna öljy padassa ja kuullota siinä sipulia, valkosipulia ja chiliä minuutin verran. Lisää jauheliha, murenna se ja anna ruskistua. Lisää sokeri ja kalakastike sekä tilkka lihalientä.

3.Lisää pavut ja keitä vielä viisi minuuttia. Tarkista maku ja lisää joukkoon silputtu basilika. Tarjoa thaimaalaisen jauhelihapadan lisäkkeenä riisiä.


Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: