Salviabroileri

* 1 broileri tai broilerin fileepihvejä 4 kpl
* 1 sitruuna
* 1 dl oliiviöljyä
* nippu tuoretta tai 2 tl kuivattua salviaa
* 1 chilipaprikan palko tai hiukan cayennepippuria
* 1 1/2 tl suolaa

1. Paloittele broileri neljään osaan. Sekoita keskenään sitruunamehua, oliiviöljy, silputtu salvia sekä paloiteltu chilipaprika, josta on siemenet poistettu. Sekoita marinadiin myös suola.

2. Pane marinadi vuokaan ja kääntele siinä broilerinpaloja. Peitä vuoka ja pane se jääkaappiin pariksi tunniksi tai vaikka yön yli.

3. Kypsennä broilerinpaloja 200-asteisessa uunissa 50-60 minuuttia. Tarjoa lisänä kasviksia. (Minä paistoin kaksi kuutioitua perunaa ja okria pannulla ja lämmitin pussillisen vihannessekoitusta). 🙂

Jätä kommentti