Porkkana-makaronilaatikko

Ainekset:
1pss makaroneja
1 sipuli
400-600g jauhelihaa (minä laitoin 600g)
3-4 porkkanaa
1 pkt tuorejuustoa (minä laitoin usein joko ”Afrikan paprikaa” tai ”Italian yrtit”)
suolaa
pippuria

1. Keitä makaronit suolatussa vedessä.

2. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja lisää pilkottu sipuli ja jauheliha. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun jauheliha on ruskistunut, lisää joukkoon karkeaksi raastetut porkkanat ja tuorejuusto. Sekoittele ja käännä lämpö pois päältä. Jätä muhimaan jälkilämmöllä.

3. Kaada valutetut makaronit ja jauhelihakastike uunivuokaan ja sekoittele. Lisää n. 2,5dl vettä. Halutessasi voit ripotella päälle juustoraastetta.

4. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Tarjoile ketsupin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: