Spagettivuoka

Ainekset:
350 g pätkäspagettia

Jauheliha-tomaattikastike
400 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli pilkottuna
1 tlk tomaattimurskaa
2 tl oreganoa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Juustokastike
2 rkl margariinia
4 rkl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
1/2 tl suolaa
1/2 tl paprikajauhetta
1 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta

Päälle
juustoraastetta

1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta spagetti, mutta älä aivan kuivaksi.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää joukkoon sipulikuutiot. Kaada pannulle tomaattimurska ja mausta. Hauduta kastiketta noin 5 minuuttia.

3. Sulata juustokastikkeen rasva kattilassa. Sekoitajoukkoon jauhot ja kiehauta ne rasvassa. Siirrä kattila pois levyltä ja lisää kylmä maito koko ajan sekoittaen. Siirrä kattila uudelleen levylle ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää juustoraaste.

4. Voitele uunivuoka. Kaada vuokaan vuorotellen kerroksittain jauheliha-tomaattikastiketta ja spagettia niin, että päällimmäiseksi tulee ohut spagettikerros. Kaada päälle juustokastike ja juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Tarjoile ketsupin kanssa!

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: