Sitruunainen lohipasta

300 g pastaa
vettä, suolaa
400 g lohi- tai kirjolohifileetä
öljyä
2 dl ruokakermaa
suolaa
mustapippuria
1 tl raastettua sitruunankuorta
1 rkl sitruunamehua
tilliä/ruohosipulia/sitruunaa

1.Keitä pasta napakan kypsäksi runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

2.Paloittele lohi kuutioiksi ja paista ne öljytilkassa pannussa. Lisää joukkoon kerma sekä suolaa, pippuria sekä sitruunankuorta ja -mehua maun mukaan.

3.Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita varovasti valutetun pastan joukkoon. Sirottele ruuan pinnalle hienonnettu tilli tai ruohosipuli. Koristele sitruunalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: