Tuliset korianterikatkaravut

jattikatkaravut-0051

Tämä on nopea ja helppo tapa valmistaa katkaravut väli- tai alkupalaksi. Jos valmistat suuremman määrän, nämä katkaravut sopivat myös pääruoaksi. Myös kampa- ja sinisimpukat ovat herkullisia tällä tavoin kypsennettyinä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä pannulle kastikeainesten joukkoon erilaisia sieniä. Tarjoa katkarapujen kanssa leipää, johon maukkaan liemen voi imeyttää lautaselta.

4 rkl oliiviöljyä
2 – 3 silputtua valkosipulinkynttä
25 g tuoretta inkivääriä kuorittuna ja raastettuna
1 silputtu chilipaprika, josta siemenet poistettu
1 tl juustokuminansiemeniä
1 tl paprikajauhetta
400 – 500 g kuorittuja keittämättömiä jättiläiskatkarapuja
nippu tuoretta korianteria silputtuna
suolaa
Koristeluun:
1 lohkottu sitruuna

Kuumenna öljy ja valkosipuli isossa paksupohjaisessa paistinpannussa. Hämmennä rasvaseokseen inkivääri, chilipaprika ja juustokumina.

valkosipulit-pannulla

Paista hetken aikaa, kunnes mausteet alkavat tuoksua, ja lisää paprikajauhe ja katkaravut seokseen.
Paista katkarapuja kohtalaisella lämmöllä 3 – 5 min. käännellen niitä usein, kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä.

Mausta maun mukaan suolalla ja lisää korianterisilppu.

korianterit

Koristele sitruunalohkoilla.

astiassa

Tarjoa heti vaalean leivän kera.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: